KUNDCASE

Let’s be Frank

Det finns många olika recept på framgång, men för oss är det ganska enkelt. Håll dig uppdaterad, våga testa nya lösningar (för ingen kommer ju ihåg en fegis, eller hur?) och framförallt – ha tillit till varandra. Att skapa ett starkt förtroende som stöttas av tydlig kommunikation och ett djupt engagemang är nyckel till framgång.
.

KUNDCASE – PERSIENNKOMPANIET

Persiennkompaniet

Persiennkompaniet är experter på solskydd och fönsterinredning med 30 års erfarenhet inom branschen. Med skräddarsydda lösningar för solskydd och inredningstextilier har Persiennkompaniet hjälpt företag som King, Synsam och EY att skapa trivsamma inom- och utomhusmiljöer. Persiennkompaniet är även flerfaldig vinnare av det Svenska Solskyddspriset.
Samarbetet med Frankly Media och Persiennkompaniet har snabbt vuxit sig till ett av våra mest framgångsrika kundcase. Sedan starten i februari 2022 har den organiska utvecklingen pekat uppåt och framåt! Med hjälp av en noga utformad strategi för sökordsoptimering har vi hjälp Persiennkompaniet att etablera en stark position på marknaden som landets främsta solskyddsexpert.
Vi har bland annat skapat extra landningssidor med fokus på nya, populära sökord och söktermer som Persiennkompaniet tidigare inte syntes på. Därtill arbetar med optimering av metadata (sidtitlar och metabeskrivningar), internlänkning, optimering av urler/permalänkar och mycket mer.
Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Persiennkompaniet och spår en stark framtid med trafikökningar och leads!

TOPP 3

TOPP 10

TOPP 20

TOPP 3

TOPP 10

TOPP 20

TOPP 3

TOPP 10

TOPP 20

KUNDCASE – Monza Bicycle

Monza Bicycle

Monza Bicycle Club har inspirerats av 80-talets klassiska BMX-cyklar som vi sett i filmer som ET och Stand by me. Monza har tagit fram moderna BMX-cyklar i begränsad upplaga som får en att drömma sig tillbaka till en tid när man åkte runt med sina kompisar på gator och i parker.
Frankly Media har under två år arbetat med att sätta Monza på kartan i USA och Australien där efterfrågan av old school BMX är som störst. Genom annonsering på sociala medier och Google Ads har vi lyckats sälja hundratals cyklar online varje år. Responsen från kunderna är fantastisk och Monza har på kort tid etablerat sig som ett av de främsta märkena inom BMX.
Vi har även hjälpt Monza att öka sin synlighet på Google genom sökmotoroptimering där vi nått flera topp 10-placeringar för populära BMX-termer på den amerikanska marknaden. Trots stenhård konkurrens har vi lyckats positionera Monza på relevanta sökord som driver organisk trafik och försäljning.
Vi arbetar tätt tillsammans med Monza vilket är nyckeln till framgång. Monza fortsätter att lansera nya modeller där man bland annat tagit fram en BMX i guld som garanterat kommer att dra blickarna till sig.

TOPP 3

TOPP 10

TOPP 20

KUNDCASE – Barbers of Sweden

Barbers of Sweden

Det började med en hemsida och lite adwords och slutade med en webshop och tre salonger. För barbers räkning byggde vi en enklare men konverteringsoptimerad hemsida som vi gradvis utvecklat under de år vi jobbat tillsammans. Parallellt har vi jobbat aktivt med sökmotoroptimering vilket genererat enormt fina resultat för det organiska där man idag innehar ett flertal toppositioner för flera relevanta söktermer.
Det organiska i kombination med Paid Media, primärt genom Google Ads, har gett en enorm ökning av bokningar via BokaDirekt. Till det betalda har vi årligen sett förbättrade resultat till CPA (kostnad per konvertering) som gått från 75 till att idag befinna sig på omkring 10 kronor.
Sporadiskt har vi även jobbat med sociala medier, fokus har dock legat på SEO och SEM då det är där vi sett störst utdelning. På senare tid har vi även byggt en webshop där Barbers of Sweden säljer samma produkter online som i salongerna. Vår målsättning har dock alltid varit att sätt fler kunder i barberarstolarna och det har vi lyckats med.

TOPP 3

TOPP 10

TOPP 20

TOPP 3

TOPP 10

TOPP 20

Vad väntar du på?

Vårt engagerade team av digitala specialister och utvecklare brinner för att hitta nya innovativa lösningar som hjälper dig att ta din digitala närvaro till nya höjder! Tillsammans har vi många års erfarenhet inom sökmotorsoptimering, digital marknadsföring och webbutveckling med kunder inom en rad olika branscher, stora som små.