Välkommen Felicia till Frankly Media! 

25 april, 2022
Välkommen Felicia till Frankly Media! 

Hur har din första tid på Frankly Media varit och hur ser en vanlig dag ut på Brahegatan 30?

Det enda som är helt hundra är att dagen alltid börjar vid kaffemaskinen. Hur den sen utvecklar sig skiljer sig dock från dag till dag. I och med att vi har så många härliga kunder inom många olika branscher så blir arbetsdagen väldigt varierande. Vilket var precis det jag hade hoppats på innan jag kom till Frankly Media. Så på frågan hur min första tid har varit kan jag ju inte säga annat än att den har varit toppen!

Vad har du gjort tidigare?

Nu senast kommer jag från studier på IHM där jag läst utbildningen “Digital analytics specialist”, men innan dess har jag arbetat inom flera olika branscher där de alla har haft en sak gemensamt – service i någon form. Att arbeta mot kund är därmed något jag trivs väldigt bra med, vilket är en av de största anledningarna till att jag verkligen ville arbeta på byrå efter examen.

Vad är dina förväntningar och vad ser du mest fram emot?

Jag skulle säga att mina förväntningar går hand i hand med vad jag ser fram emot. Jag förväntar mig och ser fram emot att fortsätta lära och utvecklas. Det är till stor del därför som jag tycker om att arbeta inom det digitala landskapet. Det händer konstant nytt, sker nya uppdateringar och man kan aldrig påstå att man är fullärd. Jag ser även fram emot att få grotta ned mig i både kreativa och strategiska uppgifter då det är en kombo jag skiner som mest i!

Vem är du utanför jobbet och vad gillar du att hitta på?

Får man vara lite tråkig och klyschig här? Som så många andra så tycker jag om en salig blandning mellan träning, häng med nära och kära, resa och njuta av god mat.
Just mat är något som både jag och min sambo är väldigt glada i så det doftar ofta jäkligt gott från vårt kök där vi tycker om att spendera en hel del tid.

Om du skulle vara ett djur – vilket och varför?

Här känns det som att jag borde komma på något djupt och genomtänkt men jag tänker säga… en katt. Varför? Hallå, världens bästa djur!

Annat läsvärt…

Frankly News v.26

Frankly News v.26

Frankly News V.26 Den här veckan fokuserar vi på att förbereda inför sommar och semestertider....

Frankly News v.18

Frankly News v.18

Frankly News V.18 Frankly Media fortsätter att växa och vi är glada att hälsa Nora och Felicia...