Så skapar vi framgång för ditt företag

av

13 juli, 2020
Så skapar vi framgång för ditt företag

Nära samarbete mellan kund & digitalbyrå

Som namnet antyder så är Frankly Media en digitalbyrå som alltid kommer med konkreta och ärliga rekommendationer som är skräddarsydda efter dina behov, förutsättningar och mål.

När du anlitar oss som digital byrå gör vi en nulägesanalys av din webbsida och marknadsföringskanaler för att vi ska kunna veta hur vi ska jobba vidare, och för att du ska få konkreta och tydliga resultat.
Vi jobbar sedan utifrån de mål som vi sätter upp tillsammans med dig, men med vår expertis för att du ska få de mål som ni eftersträvar.

Vi värdesätter en transparent och nära kommunikation till våra kunder och du kan alltid lita på att vi tar fram den bästa lösningen för just dig.

 

Vi tummar aldrig på kvalité, då det är A och O för oss. Vi kommer alltid göra vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Våra kundansvariga håller en tät kontakt med dig för att ingenting ska falla mellan stolarna. Vi har avstämningar varje månad med dig där vi även går igenom en månadsrapport, där vi tydligt visar upp resultatet för att du som kund ska få veta hur det går. Vi är alltid öppna och ger dig som kund alla resultat på bordet.

Efter 6 månader gör vi ytterligare en nulägesanlays för att du som kund ska få svart på vitt hur förändringen har sett ut och hur det ser ut idag.

Behöver du hjälp med ditt företags digitala marknadsföring, en ny hemsida eller en ny strategi för att nå era mål?

 

Kontakta oss så tar vi det därifrån!

Annat läsvärt…

Guide till Google och Yahoos nya krav för e-postavsändare

Guide till Google och Yahoos nya krav för e-postavsändare

Ni har förhoppningsvis vid det här laget hört talas om Googles och Yahoos nya krav på e-postavsändare. Om inte så kommer vi att gå igenom vad de är och hur de kan påverka er. Med dessa nya krav riskerar man att e-postutskick hamnar i skräpkorgen om de nya reglerna inte implementeras vilket gör att du kan gå miste om miljontals användare som inte nås av era mejl.