SEO

Så jobbar vi med SEO i sommar

av

25 juni, 2020
Så jobbar vi med SEO i sommar

Sommaren är här och semesterveckorna börjar ta fart! Vi på Frankly Media fortsätter att jobba precis som vanligt för att våra kunder ska få den bästa servicen. Googles ranking tar ingen paus och därför ska inte vi heller göra det. Det är nu i sommar när många väljer att pausa, som vi väljer att lägga in ännu en extra växel med SEO arbetet. Vi fokuserar därför ännu mer på att skapa bra content i sommar. Genom att publicera nytt innehåll löpande får vi ökad synlighet på Google för våra kunder.

Vi har alltid någon av våra specialister på plats för att jobba successivt med SEO och andra digitala kanaler. Våra specialister och kundansvariga finns alltid tillgängliga för att våra kunder ska kunna kontakta oss.

Under sommaren kommer vi som sagt lägga ett extra stort fokus på arbetet kring copy.
Vi jobbar med att skriva sökmotoroptimerade texter i alla olika former.

 

Copy för webben

Vi arbetar med copy som ger webbplatsen ett rejält lyft. Vi skriver sökoptimerade rubriker och brödtexter till din hemsida. Genom att löpande producera nytt innehåll och skapa nya landningssidor kan vi optimera webbplatsen för fler söktermer och öka den organiska söktrafiken ytterligare.

 

Annonstexter för kampanjer

Vi tar fram Optimerade texter för annonsering på Google, sociala medier eller andra kanaler som våra kunder använder sig av.

 

Sökoptimerade blogginlägg

Vi skriver optimerade artiklar till blogg eller nyhetssidor. Vi gör sökordsanalyser och skriver blogginlägg utefter relevanta sökord för att kunna driva mer trafik till hemsidan.

 

Nyhetsbrev som ger klick

Vi skapar innehållsrika och kreativa nyhetsbrev som lockar till klick och driver trafik till hemsidan.

 

Vi arbetar alltid löpande med våra kunders SEO för att inte placeringar ska sjunka och att sidan bör underhållas. Vi brukar säga att minst 3 – 6 månader behövs för att få stabila resultat i SEO arbetet. Vårt fokus gällande copy är att skapa flera nya blogginlägg och nya landningssidor varje månad för våra SEO – kunder.

 

Vill ni också ranka högre i Googles sökresultat eller börja annonsera eller testa en ny kanal för ert företag?
Kontakta oss så hjälper vi er vidare!

 

Annat läsvärt…