Nyckeln till framgångsrik digital marknadsföring

av

19 februari, 2020
Nyckeln till framgångsrik digital marknadsföring

Frankly Media grundades år 2016 och vi har på kort tid etablerat oss i en bransch med många aktörer och konkurrenter. Även om vi fortfarande är en nystartad digitalbyrå har vi som arbetar här tillsammans över 30 års erfarenhet av digital marknadsföring. Vad är då nyckeln till framgångsrika och långvariga marknadsföringsinsatser?

 

 

Vår kundvård skapar framgång

 

Varje vecka träffar vi företag som känner sig lurade av byråer. Flertalet av våra kunder berättar liknande historier om hur uppstartsmötet varit första och sista kontakten med deras tidigare digitalbyrå. De har sedan fått månadsrapporter i inkorgen utan att veta vad som har gjorts eller varför det har gjorts. För oss på Frankly Media är en nära kontakt med våra kunder A och O. De mest framgångsrika marknadsföringsinsatserna kommer från öppna dialoger där leverantör och beställare utbyter information med varandra. Våra kunder kan sin affärsverksamhet bäst och vårt jobb är att komma med konkreta rekommendationer som uppfyller deras mål. Varje månad presenterar vi en tydlig plan och har regelbundna avstämningar med våra kunder om vad som har gjorts. Som namnet Frankly antyder så kan man alltid lita på att vi är ärliga och uppriktiga med vad vi säger!

 

”Med vår expertis utbildar vi våra kunder i allt som digital marknadsföring innebär”

 

Innan vi påbörjar ett samarbete ställer vi alltid samma fråga: Vad mäter ni oss på? Genom att låta våra kunder förmedla sina krav får vi ett tydligt mål att arbeta efter. Vilka förväntningar är det som ska uppfyllas? Vi tror på öppenhet, tillgänglighet och transparens under hela samarbetet. Genom långsiktiga marknadsföringsstrategier bygger vi upp och stärker varumärken från grunden. För vad är ett bygge utan en stadig grund? När vi har hjälpt dig att skapa en långvarig relation med dina kunder kan vi klappa oss själva på axeln. En viktig del av vårt arbete är att med vår expertis utbilda våra kunder i allt som digital marknadsföring innebär!

 

Vill du prata digital marknadsföring och bolla dina tankar och idéer med oss? Välkommen att kontakta oss här!

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.