Frankly Media lär upp nya talanger till branschen!

av

22 januari, 2021
Frankly Media lär upp nya talanger till branschen!

Frankly Media lär upp nya talanger till branschen!

Som digitalbyrå är vi på ständig jakt efter nya digitala specialister likt många andra i branschen. Att hitta personer med rätt erfarenhet kan vara en utmaning då många byråer och företag slåss om en relativt liten grupp av kandidater med digital spetskompetens.

Vi ser det därför som vår uppgift att lotsa in nya unga talanger i branschen och ta fram nya stjärnor. Som ett led i detta tar vi löpande in praktikanter från relevanta yrkesutbildningar och lär upp dem inom allt från SEO och SEM till sociala medier och webbutveckling.

Vårt mål på kort sikt är såklart att ta fram nya fullfjädrade digitala specialister till vårt eget team. Vår ambition är samtidigt att hjälpa branschen att ta fram fler duktiga talanger och bidra till bättre och smartare marknadsföring.


Från praktikant till senior specialist på 2 år

Martin Kristiansen började som praktikant hos Frankly Media för snart två år sedan och visade på kort tid att han hade det som krävdes för att lyckas som digital specialist. Efter praktiken började han jobba deltid och erbjöds snart därefter en heltidsanställning på vårt kontor i Göteborg.

Martin växte med uppgiften och blev snabbt en värdefull del av vårt team med ansvar för flera stora uppdrag inom SEO, SEM och sociala medier. Hans talang och insatser för Frankly Medias kunder noterades även av andra i branschen. Som många andra så har Martin nu valt ta nästa steg i karriären och gå till Precis Digital, en av Sveriges ledande digitalbyråer.

Vi är stolta över att ha lotsat in en ny stjärna in i branschen och önskar Martin stort lycka till på nya jobbet! Innan vi tackade av vår kollega passade vi på att ställa ett par frågor om hans tid här på Frankly Media.


Hur har du utvecklats under den här tiden?

Jag har utvecklats otroligt mycket på Frankly Media där jag har fått jobba med samtliga digitala kanaler och haft direkt ansvar för mina egna kunder. Frankly Media är proffs på SEO, SEM och sociala medier och att få jobba tillsammans med mina kollegor har varit väldigt lärorikt. Med alla ansvar som har kommit har jag vuxit både som digital marknadsförare och privatperson.


Vad tar du med dig från tiden på Frankly Media?

Självklart all den enorma kunskapen som jag fått från mina kollegor men även erfarenheten av att jobba med och bemöta kunder i olika branscher. Varje kunds verksamhet är unik och kräver olika typer av lösningar för att nå bästa resultat!


Vad har du uppskattat mest att jobba med på Frankly Media?

Det jag har uppskattat mest är mina underbara kollegor. Frankly Media är ett litet företag så man lär känna alla väldigt bra och man blir ett sammansvetsat team som hela tiden stöttar varandra. Jag har också uppskattat alla varierande arbetsuppgifter och friheten att kunna ta egna beslut och tänka utanför boxen!

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.