Frankly Media + MOHV!

av

7 maj, 2020
Frankly Media + MOHV!

Sedan en tid tillbaka jobbar Frankly Media och MOHV ihop med allt som rör MOHVs digitala marknadsföring. MOHV kallar sig för Sveriges minsta rikstäckande mäklarkedja och har en skön uppstickarattityd som gör att de syns och hörs mer än många av sina betydligt större branschkollegor.


Det gör naturligtvis att samarbetetet med Frankly Media gifter sig på ett strålande sätt då även vi är uppstickare som också jobbar annorlunda från våra kollegor och konkurrenter. Hos oss och hos MOHV är våra respektive kunder mer än bara en siffra på en faktura, vi går så att säga all in för att hjälpa till och ge kunden en bra upplevelse.

 

Digital marknadsföring i olika kanaler


I dagsläget tar vi hand om samtliga MOHVs mäklarkontor ute i landet vilket kan vara en utmaning, om än en spännande sådan då alla kontor har olika budget, olika upptagningsområdet och olika kampanjer vid varje givet tillfälle. Det betyder att det idag är ca 72 olika kampanjer som rullar på Google och ca 20 kampanjer (snart 40) på Facebook för både branding och prospektering. Parallellt jobbar vi även med sökoptimering av hela hemsidan samt alla kontors egna sidor. Allt detta spåras, analyseras och optimeras löpande för att uppnå absolut bästa resultat för MOHV’s räkning. Det är det fiffiga med digital marknadsföring, allt går att mäta i realtid, från influencersamarbeten till den specifika annonsen som bara visas med 3 kilometers omkrets från ett mäklarkontor.

Vad framtiden bär med sig får vi se, men vi fortsätter att fördjupa vårt samarbete med MOHV och ses idag som en inhousebyrå dit kontoren kan vända sig med frågor, önskemål och glada tillrop.

Vill du också kolla vilka förutsättningar som finns för just er att synas bättre så ta gärna kontakt med oss.

Team Frankly

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media.