Frankly Media nominerade till årets byrå

av

21 december, 2021
Frankly Media nominerade till årets byrå

Vilket otroligt år vi lämnar bakom oss – och vilket fantastiskt avslut på 2021! Vi på Frankly Media är mycket stolta över att ha blivit nominerade till Årets Digitala Byrå. Givetvis vill vi ta tillfället i akt och tacka våra kunder för fantastiska samarbeten och för ert förtroende. Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete och att slå följe på resan mot att ta våra kunder till nästa nivå!

 

Nomineringen baseras på hur väl byråerna har presterat utifrån NKI (Nöjd Kund Index) – ett mätvärde baserat på 14 olika kriterier som behandlar samarbetet mellan kund och byrå. Totalt är det 73 byråer som har blivit nominerade i 16 olika klasser.

 

Inför årets studie har över 2100 köpare av kommunikationstjänster har medverkat för att utvärdera sina kundrelationer. Omdömet baseras på frågor som varför man en gång valdes som byrå och hur kunden är positionerad på marknaden, men även hur väl byrån har presterat och varför vissa samarbeten har avslutats. Vinnarna presenteras den 27 januari – och vi väntar med spänning på resultatet!

Annat läsvärt…

Ny möjlighet, sökannonser på TikTok

Ny möjlighet, sökannonser på TikTok

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation.