Frankly News v.3

av

19 januari, 2022
Frankly News v.3

Senaste nytt från kontoret

Denna veckan har bägge kontoren pustat ut efter en intensiv vecka full av rapporter och årssammanställningar med våra härliga kunder! Göteborgskontoret var på snabbvisit i huvudstaden under veckan för att kunna vara med på plats och träffa så många som möjligt- fysiskt som digitalt.

 

Under januari sker även startskottet för många nya projekt vi haft i pipen, vilket innebär nya bekantskaper, samarbeten och strategier! Full fart framåt alltså!

 

Våra tjänster

 

       

 

Nytt case och mer info kring Årets byrå-galan

 

Nu i Januari har vi sammanställt ett smaskigt case som ni kan läsa om som satte en ny ribba för vår framgång som digital mediebyrå. Detta vill ni inte missa, läs Melimeli case 2022

 

Vi har tidigare berättat om att vi har blivit nominerade till Årets digitalbyrå på ”Årets byrå”-galan. Galan skulle gå av stapeln i slutet av Januari men har nu pågrund av rådande omständigheter blivit framflyttad till 9:e mars. Detta kommer vi att återkomma ännu mer kring längre fram! 

 

Ni har väl inte missat…

  • Googles AI-satsning som kommer att ge oss nya features för mer visuella sök under 2022. Håll utkik efter funktioner som Things to know, Zoom in and out
  • Att Instagram inför möjligheten att själv kunna välja ordningen på sitt flöde framöver. Hur kommer det påverka dig? Och vilken väljer du- Home, Following eller Favorites?

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media.