Så skapar vi framgång för ditt företag

av

13 juli, 2020
Så skapar vi framgång för ditt företag

Nära samarbete mellan kund & digitalbyrå

Som namnet antyder så är Frankly Media en digitalbyrå som alltid kommer med konkreta och ärliga rekommendationer som är skräddarsydda efter dina behov, förutsättningar och mål.

När du anlitar oss som digital byrå gör vi en nulägesanalys av din webbsida och marknadsföringskanaler för att vi ska kunna veta hur vi ska jobba vidare, och för att du ska få konkreta och tydliga resultat.
Vi jobbar sedan utifrån de mål som vi sätter upp tillsammans med dig, men med vår expertis för att du ska få de mål som ni eftersträvar.

Vi värdesätter en transparent och nära kommunikation till våra kunder och du kan alltid lita på att vi tar fram den bästa lösningen för just dig.

 

Vi tummar aldrig på kvalité, då det är A och O för oss. Vi kommer alltid göra vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Våra kundansvariga håller en tät kontakt med dig för att ingenting ska falla mellan stolarna. Vi har avstämningar varje månad med dig där vi även går igenom en månadsrapport, där vi tydligt visar upp resultatet för att du som kund ska få veta hur det går. Vi är alltid öppna och ger dig som kund alla resultat på bordet.

Efter 6 månader gör vi ytterligare en nulägesanlays för att du som kund ska få svart på vitt hur förändringen har sett ut och hur det ser ut idag.

Behöver du hjälp med ditt företags digitala marknadsföring, en ny hemsida eller en ny strategi för att nå era mål?

 

Kontakta oss så tar vi det därifrån!

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.