BELECO, CUBIQE & RE/WAY valde Frankly Media

av

9 april, 2021
BELECO, CUBIQE & RE/WAY valde Frankly Media

Tre nya kunder med fokus på hållbarhet

På Frankly Media kan vi stolt presentera tre nya kunder med fokus på hållbarhet som har gett oss förtroendet att hjälpa dem med deras digitala marknadsföring. Dessa bolag är Beleco, Reway & Cubiqe.

Beleco är en spännande startup inom möbelindustrin som fungerar som en slags mellanhand mellan ett möbelföretag och den som vill hyra. Denna tjänst är något som erbjuds till både företag som privatpersoner i Stockholm med omnejd idag. Däremot kommer denna tjänst inom kort även finnas tillgänglig för fler städer runt om i Sverige. Genom att erbjuda denna form av tjänst gynnar det både delningsekonomin och miljön, två goda ting anser vi på Frankly Media. För denna kund har vi fått det goda förtroendet att utveckla deras digitala närvaro genom att arbeta både med SEO & SEM. Vårt mål med detta case kommer vara att positionera Beleco rätt genom god organisk och betald synlighet för att generera konverteringsvänlig trafik i Googles kanaler.

Ett annat spännande bolag som vi ser fram emot att påbörja ett samarbete med är ingen mindre än RE/WAY. Detta bolag är verksamma inom detaljhandeln och erbjuder ett stort utbud av exklusiva väskor, accessoarer & kläder inom vintage på nätet. RE/WAY har som ambitioner att förbättra handlandet och miljön hos modemedvetna konsumenter. I detta case har vi fått den goda möjligheten att få hantera/ansvara för SEO, SEM, SOME samt även underhålla deras hemsida. Vårt mål för denna kund kommer bli att positionera Reway som det självklara valet i Sverige för köp av vintagekläder, för att därefter göra de till det självklara valet i hela norden.

Sist men inte minst har vi Cubiqe som är ett startup-bolag som är verksamma i Sverige. Detta företag har som affärskoncept att skapa trendiga & smarta kvalitetsmöbler till ett rimligt pris för deras konsumenter. Genom att erbjuda detta gör Cubiqe det möjligt för deras konsumenter att återbruka stommen av deras befintliga IKEA-möbler för att på så sätt kunna spara på ekonomin och naturens resurser. På Frankly Media har vi nu fått deras förtroende att arbeta med SEO, SEM & SOME, vårt mål med detta kundcase kommer bli att skapa varumärkeskännedom och ökad försäljning.

Letar ert företag efter en digitalbyrå?

När du anlitar oss som digitalbyrå kan du alltid räkna med konkreta och ärliga rekommendationer som är skräddarsydda efter dina behov, förutsättningar och mål.  På Frankly värdesätter vi en transparent och nära kommunikation till våra kunder där du som kund alltid kan förlita dig på att vi tillsammans med er tar fram den bästa lösningen anpassat för just ert företag.

Behöver du hjälp med ditt företags digitala marknadsföring, en ny hemsida eller en ny innovativ strategi för att nå era mål? Kontakta oss på Frankly Media så berättar vi mer.

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media.