Frankly Media

Företagspresentation

Frankly Media är en digitalbyrå i Stockholm & Göteborg med specialister inom Sökmotoroptimering, Digital Marknadsföring & Webbutveckling. Vi är experter på SEO, SEM och SoMe!

Vi är en resultatdriven byrå

Frankly Media är en resultatdriven digitalbyrå i Stockholm & Göteborg med specialister inom sökmotoroptimering, digital marknadsföring & webbutveckling. Genom kommunikation och digital expertis så ser vi ert företag öka trafiken och försäljningen med mätbara resultat. Med en dedikerad kontktperson har ni alltid möjligheten att följa och medverka i vad vi gör samtidigt som vi utbildar er i vårt arbete.

Vi är ett bolag som agerar istället för att reagera.


– Nima Oveissi

Sökmotorannonsering

Med sökmotorannonsering hjälper vi ert företag med träffsäker och kostnadseffektiv annonsering på Google Ads och Bing Ads. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom sök, shopping, display och remarketing, för att nå era digitala målsättningar.

Sökmotoroptimering

SEO handlar om att förbättra en webbplats synlighet i sökmotorernas resultat. Att optimera innehåll, struktur och teknik leder till ökad ranking och driver mer organisk trafik till er sajt.

Paid Social

Med Paid Social säkerställer vi att era annonser når rätt målgrupper vid rätt tidpunkt, genom annonsering på sociala medier som Meta, Pinterest, LinkedIn och TikTok. Effektiv tjänst för ökad varumärkeskännedom och konverteringar.

Displayannonsering

Med hjälp av effektiva kampanjer i displayannonsering når vi önskad målgrupp vid rätt tidpunkt i köpresan med optimerat innehåll för både display- och videoannonser.

Webbutveckling

Vi hjälper er att skapa en funktionell, engagerande och responsiv hemsida med populära CMS-system. Genom skräddarsydda lösningar skapar vi unika och användarvänliga webbplatser anpassade efter era behov. Vi lägger stor vikt vid modern webbdesign, programmering, UX och SEO.

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering fokuserar på att förbättra konverteringsgraden på en webbplats. Genom att analysera besökares beteenden säkerställer vi en användarvänlig och försäljningsdrivande upplevelse på er sajt.

E-postmarknadsföring

Genom att skicka anpassade och optimerade e-postmeddelanden till målgruppen stärker vi relationer, ökar intäkter och främjar företagets tillväxt.
Med hjälp av olika plattformar kan vi skapa effektiva kampanjer som når rätt mottagare med relevant innehåll.

Organisk Social

Vi stärker er närvaro genom organisk marknadsföring i social och populära plattformar som Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Pinterest och TikTok. ilket ökar er synlighet och stärker er relation med målgruppen. Detta bidrar till långsiktig tillväxt och ökad varumärkeskännedom.

Innehåll

Vi erbjuder högkvalitativ innehållsproduktion inom text, bild och video. Med vår expertis skapar vi engagerande och relevant innehåll anpassat för era specifika behov. Detta bidrar till att ökad synlighet, förstärkt relation med er målgrupp och säkerställer långsiktig tillväxt.

Nyckelord som genomstrålar Frankly

Kompetens

Uppriktighet och kommunikation genomsyrar vår organisation vilket ligger till grund för de framgångsfaktorer vi haft och ständigt kämpar för.

Kommunikation

Vi drivs av vår nyfikenhet och vilja att lära oss nya saker. Vårt team består av digitala specialister och utvecklare som brinner för att hitta nya innovativa lösningar.

Service

Vårt passionerade team brinner för digital utveckling och drivs av genuint intresse. När ni samarbetar med oss får ni alltid engagerade och entusiastiska specialister som levererar toppresultat.

Några av våra kunder

Villa Dagmar

Utveckling av utvalda EU marknader

%

transaktioner

%

intäkt

%

ROAS

Frankly har varit en stöttande partner genom hela vår resa att nå ut internationellt. Teamet på Frankly har tagit fram bra strategier och väglett hos genom hela resan. De har varit engagerade och hela tiden varit noggranna med att optimera våra kampanjer. Jag är otroligt nöjd med samarbetet och mycket hade inte varit möjligt utan deras kunskap och kompetens.

– Filippa Lagerstedt, Marketing Strategist

Centralbadet

Utveckling av utvalda EU marknader

%

Presentkort via organisk trafik

%

cpa

%

konverteringar via google ads

Frankly Media arbetar proaktivt för att öka Centralbadets försäljning. För Centralbadet har samarbetet med Frankly Media inneburit utveckling av hemsidans innehåll och framförallt hemsidans synlighet, med hjälp av förbättrad sökordsoptimering. Vi har sedan vi började arbeta med Frankly Media sett ett ökat antal köp via hemsidan, som kommer från kampanjer via Frankly Media.

– Madelaine Holmgren, Försäljningschef

Vi är Frankly Media

Frankly Media är en resultatdriven digitalbyrå i Stockholm & Göteborg med specialister inom sökmotoroptimering, digital marknadsföring & webbutveckling. Genom kommunikation och digital expertis så ser vi ert företag öka trafiken och försäljningen med mätbara resultat. Med en dedikerad kontaktperson har ni alltid möjligheten att följa och medverka i vad vi gör samtidigt som vi utbildar er i vårt arbete.

Vi drivs av vår nyfikenhet och vilja att lära oss nya saker. Vårt team består av digitala specialister och utvecklare som brinner för att hitta nya innovativa lösningar för våra kunder. Tillsammans har vi lång erfarenhet från flera olika branscher, egenskaper som gör att vi snabbt kan sätta oss in i din verksamhet och förstå hur dina kunder tänker.

Årets byrå
Årets byrå
Årets byrå

Verktyg och partners

Vi är ett bolag som agerar istället för att reagera.

– Nima Oveissi

Speak Frankly.

Kontakta oss på speak@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande