Frankly News v.7

av

16 februari, 2022
Frankly News v.7

Senaste nytt från kontoret

Halvvägs in i ett ganska regnigt februari börjar det ändock kännas som att vi rör oss mot ljusare (och framför allt varmare) tider. Senaste nytt från kontoret är att vi äntligen har fått välkomna vårt nya stjärnskott Kenan. I samband med detta kan även presentera en ny tjänst hos oss där vi genom betyg och recensioner kommer hjälpa våra kunder att öka försäljning. Det är ingen nyhet att transparens är ledordet i relationen mot kund och ingen är en mer trovärdig säljare än en nöjd kund. Låter det intressant? Läs mer om Ratings & Reviews här. 

 

Läs mer från vår kunskapsbank 

 Nog är vi alla bekanta med hur viktigt det är med SEO-optimering vid det här laget (om inte kan du kika lite närmare på det här). På Frankly Media jobbar vi med sökmotorsoptimering för många e-handelskunder som behöver hjälp med att nå potentiella kunder den organiska vägen. Framförallt arbetar vi med WordPress och WooCommerce, men även e-handelsplattformen Shopify används av ett antal kunder.  För att svara på frågan varför det är viktigt och vad ska du tänka på kring SEO för din Shopify-butik har Joachim har gjort en djupdykning inom ämnet. Läs mer och ta del av hans bästa tips för att optimera din butik i Shopify för SEO:

 

Ni har väl inte missat…

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media.