Frankly News v.9

av

3 mars, 2022
Frankly News v.9

Senaste nytt från kontoret

Med blandade känslor går vi in i mars månad. Vi glädjer oss åt mer dagsljus och plusgrader, och trots den globala oron så känns det ändå som att det är rätt tid för att ta vara på bra saker som händer och lita på att de som arbetar för fred och humanitära insatser når fram med sitt arbete.

 

I Frankly-världen händer det nämligen massor med härliga saker.

 

Nummer ett är att vi har ett nytt tillskott i teamet! Felicia heter hon och är en fena på att analysera data. Henne har vi till låns över hennes LIA-period som varar nio veckor, vilket vi är väldigt glada över! En flygande start blev det för henne då det stod klart att Stockholmskontoret fått tag på en ny lokal! Med fler välbehövliga kvadratmeter och härlig utsikt finns vi nu på Brahegatan 30, mitt på Östermalm. Det nya kontoret får Göteborgsbesök direkt, då Erik och Oliver tar tåget upp för kund- och internmöten under veckan. 

 

Sist men inte minst ordnade Jenny fantastiska semlor idag på semmeldagen!

 

 

Läs mer från vår kunskapsbank 

Läs om Olivers spaning kring Shopping Experience Scorecard– en ny poängbaserad feature som gynnar webbshoppar som levererar goda shoppingupplevelser genom faktorer som frakt, returer, leveranstid och kostnader. Rekommenderad läsning för dig som använder Shopping!

 

Ni har väl inte missat…

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media.