Kundcase – Hotel Diplomat

Hotel Diplomat – Ett långsiktigt samarbete

Vi på Frankly Media inledde vårt långsiktiga samarbete med Hotel Diplomat år 2021 där vi sedan dess ansvarar för SEO, SEM och SOME. Vi har tillsammans tagit fram en omfattande strategi och därefter utfört löpande arbete i flera digitala kanaler som exempelvis Meta, LinkedIn och Pinterest. Målet har varit och är att öka Hotel Diplomats varumärkeskännedom och digitala synlighet, som i sin tur genererar relevans och en ökad mängd trafik till sajten.

Med hjälp av anpassat innehåll som producerats från kund vill vi bemöta intentionen med besöket för att öka konverteringsgraden som mynnar ut i en ökning av bokande hotellgäster via webben. Att tillsammans jobba mot ett gemensamt mål har gjort att samarbetet både är effektivt och framförallt utvecklande! Efter fina resultat och ett lyckat arbete har vi även fått förtroende att jobba vidare tillsammans hela 2023.

Vårt samarbete fungerar otroligt bra mellan parterna. Vi har kontinuerliga uppdateringar med genomgångar av resultat och utfall. Vi har tydliga planer mot gemensamma mål och arbetar nära som kollegor. Vi får fin hjälp inom ett flertal olika områden och det är både tidseffektivt och kostnadseffektivt med en byrå som kan hjälpa oss med flera områden. Frankly Media är vår förlängda arm till marknadsavdelningen och en trygghet för vår kommunikation.
– Filippa Lagerstedt, Marketing Strategist

Om Hotel Diplomat

Stilfullt och elegant. Hotel Diplomat är ett exklusivt hotell, beläget på Strandvägen i hjärtat av Stockholm. Med fantastisk utsikt över Stockholms vatten, nära till Stureplan, Norrmalmstorg och natursköna Djurgården, är Hotel Diplomat den perfekta utgångspunkten för att upptäcka centrala Stockholm. Det unika Jugendpalatset erbjuder en tidlös och exklusiv hotellupplevelse.
För mig har det varit avgörande att ha en partner jag kan lita på och som är tillgänglig. Det är viktigt att man inte känner sig som en i mängden och det gör man inte hos Frankly Media.
 

Marie Matsson, Hotel Diplomat

– Marie Matsson, Head of PR & Brand

Frankly Media är lättillgängliga och finns alltid redo att hjälpa till med sin expertis och erfarenhet.
 

Filippa Lagerstedt, Hotel Diplomat

– Filippa Lagerstedt, Marketing Strategist

När två bolag blir ett

Vi på Frankly Media värdesätter en genuin relation och ett tätt samarbete med våra kunder för att tillsammans uppnå de mål vi satt upp gemensamt. Kommunikation och uppriktighet genomsyrar vår organisation vilket ligger till grund för de framgångsfaktorer vi haft med Hotel Diplomat. Genom en kontinuerlig diskussion i flera kanaler skulle man kunna säga att vi är två olika bolag som blivit ett med varandra. Som Filippa på Hotel Diplomats marknadsavdelning sa så är Frankly Media en förlängd arm till dem. Anledningen till att det blivit så är nog till stor del den transparenta relation vi alltid har i våra långsiktiga samarbeten. Vi gör inte enbart jobbet utan vi lär ut, inspirerar och engagerar våra kunder och gör dem delaktiga i processen. Genom att arbeta på det sättet kan vi växa och bli ännu bättre tillsammans med vår kund i fokus.

Därför ska du välja Frankly Media

Namnet Frankly antyder kan du alltid lita på att vi säger vad vi menar och menar vad vi säger. Det innebär att vi ger er specifik och ärlig rådgivning utifrån era behov och förutsättningar. Vi värdesätter en nära kommunikation med våra kunder och du kan lita på att vår digitala byrå tar fram den bästa lösningen för dig och ditt företag.

Det bästa med Frankly Media är tillgängligheten, man kan alltid lita på att få snabb återkoppling.
 

Marie Matsson, Hotel Diplomat

– Marie Matsson, Head of PR & Brand

När vägen är målet

Gedigen analys och strategi

Det är lätt att enbart ha siktet på det slutgiltiga målet men för att uppnå de målen behöver man en gedigen analys och strategi. Hur hade ett bygge sett ut utan en ritning? Troligtvis ganska snett och vint men också tagit längre tid än förväntat. Därför har Frankly tagit fram olika verktyg för att göra det lättare både för kunden att kunna följa det vi gör men även för att hålla allt inom tidsplanen.

Kontinuerlig dialog med dig som kund

För att bibehålla en kontinuerlig dialog med kund och komma med feedback, innehåll till kampanjer och för att lära ut längs vägen så använder vi oss av en chatt där vi bjuder in alla involverade. Här kan ni som kund kommunicera med projektledare och specialister för att skräddarsy den bästa planen för just era mål och visioner. Vi har även tagit fram flertalet mallar för allt från månadsrapporter, content-plan och aktivitetsplan till hur vi framför annonsförslag i både text och bild. Allt är baserat på vår mångåriga erfarenhet och expertis inom den digitala branschen och är utformat för att ni som samarbetspartner ska kunna ta lärdom av det vi redan vet.

Kontinuerliga uppdateringar

Utöver att man som kund får ta del av våra skräddarsydda mallar, så lägger vi en stor vikt på att veckovis uppdatera er kring hur det går med samtliga av de betalda områden vi arbetar med – utöver det så får man även en organisk analys av det utförda arbetet varannan vecka. Tack vare en kontinuerlig uppdatering kring resultat kan vi tillsammans med er förbättra kampanjer och kommunikation i realtid. På så sätt så förstår vi er bättre samtidigt som ni får full förståelse för vad vi gör och därför. Vi ser på detta som nyckeln till ett lyckat samarbete och det är på detta sätt vi har arbetat med Hotel Diplomat.

Vill ni också öka er digitala närvaro och få ert företag att växa?

Vi tar er igenom den digitala djungeln hela vägen mot det gemensamma målet vi noggrant valt ut och genom ett långsiktigt samarbete där vi växer tillsammans ser vi oss nå dit!

Är ni nyfikna på mer om Hotel Diplomats framgång tillsammans med Frankly Media? Följ då detta kundcase som kommer att bli en serie av vårt långsiktiga samarbete med Hotel Diplomat, så håll utkik.

Vill du starta er resa direkt? Hör av er i formuläret nedan så återkommer vi!

Ni kan även maila oss på speak@franklymedia.nu