FRANKLY MEDIA

Kundcase – Happy Boss

Happy Boss ville öka sin synlighet på nätet och driva mer trafik från organiskt sök. Genom strategiskt SEO-arbete har vi optimerat deras hemsida och nått höga placeringar för flera viktiga nyckelord.

Om Happy Boss

Happy Boss erbjuder flexibla lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till svenska företag.

De hjälper er att hitta skräddarsydda lösningar inom allt från dokumenthantering, kaffemaskiner, video-konferensteknik, förbrukningsvaror för kontoret, till it, telefoni och posthantering.

Behov

Happy Boss hade behov av ökad synlighet på nätet och då de aldrig provat SEO tidigare blev det ett naturligt första steg att börja där.

Idag har Frankly Media levererat bra resultat och kommer framledes att se över fler möjligheter för Happy Boss räkning.

%

Besök

%

Sidor/besök

Gen. tid/besök

%

Leads

SEO

Genom att identifiera relevanta sökningar för Happy Boss har Frankly Media kunnat sökmotoroptimera hemsidan och på så sätt öka inströmningen av potentiella kunder från Googles organiska söktrafik.

Frankly Media har dessutom gått om en del konkurrenter i rankingen på Googles förstasida på utvalda sökord.

Webbutveckling

Frankly Media sköter också det löpande underhållet av hemsidan vid behov.

Detta för att ta ett helhetsgrepp och för att kunden skall slippa blanda in tredjepart vid varje ändring eller uppdatering och även för att Frankly Media skall ha kontroll över optimeringen.

Testimonial

Vårt samarbete med Frankly Media inleddes i februari 2018 och redan efter 4 månader såg vi fina resultat där en del av de sökord vi jobbar med nu ligger på Googles förstasida.

Att man lyckats få upp oss där på kort tid och med den konkurrens det innebar om sökorden är fantastiskt, detta ger oss bra utgångsläge gentemot våra konkurrenter när vi rankas högre än dem på Google.

– Fredrik Belfrage, VD Happy Boss