KUNDCASE – JARLA TRAFIKSKOLA

Jarla X Frankly Media – Vi gasar vidare mot nya mål

 

 

I början av 2020 inledde Frankly Media ett samarbete med Jarla Trafikskola där vi övertog ett helhetsansvar för deras digitala närvaro – som innefattar SEO, SEM– och SoMe-annonsering. Tack vare ett bra och tydligt samarbete så känner vi oss extra stolta när Jarla valde att förnya samarbetet ett år till.

Vi har rivstartat 2021

Jarla Trafikskola hade en relativt bra synlighet online när Frankly Media tog över den digitala marknadsföringen. Det är dock en enorm skillnad på att ligga längst ner på Googles första sida och att ligga bland topp 3. Vi lyfte Jarla Trafikskola till den absoluta toppen på viktiga söktermer!

%

Sessioner/mån mot f.g år

%

Konverteringar/mån mot f.g år

%

Konverteringsgrad mot f.g år

Om Jarla Trafikskola

Jarla Trafikskola är Stockholms största trafikskola med skolor på Östermalm, Stureplan, Vasastan, Odenplan, Bromma, Alvik, Slussen och Älvsjö. Jarla Trafikskola erbjuder körkortsutbildningar för B-körkort, MC-körkort och moped. Det finns många trafikskolor som konkurrerar om ungdomars uppmärksamhet i Stockholm. Tack vare samarbetet med Frankly Media har Jarla Trafikskola expanderat sin verksamhet ytterligare med ännu fler skolor!

Driva onlinetrafik till offlineverksamhet

Då Jarla erbjuder flera olika utbildningar innebär det att vi behöver nå ut med vårt budskap till olika kunder. Detta ställer höga krav på oss att göra en relevant målgruppssegmentering, eftersom kunden för moped-körkort och MC-körkort skiljer sig åt. Men det stannar inte där, i och med att Jarla erbjuder en “offline-tjänst” så kräver det att vi spårar inflödet av kunder för att kunna mäta effektiviteten av de olika aktiviteter vi utför. 

Synergier mellan aktiviteter

Genom att få ett helhetsansvar över samtliga digitala kanaler kan vi dra nytta av synergier och få våra aktiviteter att bli effektivare. Där ett vanligt flöde är att kunden hittar till Jarlas hemsida genom organiskt sök (SEO) och sedan träffas av Jarlas annonser i syfte att konvertera (SoMe & SEM). 

Frankly Media är väldigt proffsiga, behjälpliga och leverera med stort engagemang och entusiasm. Vi har sakligt kunnat komma fram till snabba beslut tillsammans och de har varit öppna och lyhörda för förslag men samtidigt även använt sin kompetens för att vägleda oss marknadsföringsmässigt. Vårt varumärke har därmed tack vare er stärkts ytterligare.

– Jarla Trafikskola

Är ni redo att lyfta ert företag till en ny nivå?

Lets be Frank… ingen kund är sig lik och alla står vi inför olika problem. Därför värdesätter vi på Frankly Media kommunikation. Tack vare en tydlig kommunikation kan vi tillsammans ta fram en strategiplan för hur vi ska nå fram till våra mål.

 

Hör av er till oss och berätta om ert företags situation. 

DEDIKATION

RELATION

Kommunikation