Intervju med Joachim Ekström, Senior SEO Specialist & Webbutvecklare på Frankly Media!

av

21 augusti, 2023
Intervju med Joachim Ekström, Senior SEO Specialist & Webbutvecklare på Frankly Media!

4 år på Frankly Media, vad gör att du trivs så bra?

Jag är tacksam över de kollegor jag har nu och haft under årens lopp som har gjort jobbet extra roligt, det är högt till tak och gott om humor hos oss. Man får möjligheten att skräddarsy sin roll utefter det man själv känner att man är bäst på och tycker är roligast. En stor mix av kunder inom olika branscher gör arbetet varierande och utmanande på ett kul sätt.

Vad är din roll på Frankly?

Jag arbetar främst med SEO för våra kunder, både redaktionellt och tekniskt men jag stöter även på ganska mycket webbutveckling i mitt dagliga arbete. Jag hjälper även till internt med dessa delar. Eftersom jag har bäst musiksmak på Stockholmskontoret så agerar jag gärna DJ och styr musiken också 😉

Favoritmåltid?

Hmm, jag har många favoritmåltider.. Om man jag får välja 1 så väljer jag nog en Spicy Miso Ramen!

Har du någon dold talang?

Jag är en mästare på att skela och titta i kors med ögonen 👀

Vad brinner du för?

Jag brinner för både SEO & webbdesign skulle jag säga, tycker det är kul att kombinera riktigt bra SEO med lika bra användarupplevelser.

This or that

Kontakta oss

Behöver ni hjälp med digital marknadsföring? Läs mer om våra digitala tjänster inom sökmotoroptimering, SEM & SoMe eller kontakta något av våra kontor, Digitalbyrå Stockholm eller Digitalbyrå Göteborg.

Kontakta oss via vårt formulär eller maila oss på info@franklymedia.nu

Annat läsvärt…

Frank + Kanelbullens Dag

Frank + Kanelbullens Dag

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation.