Intervju med Joachim Ekström, Senior SEO Specialist & Webbutvecklare på Frankly Media!

av

21 augusti, 2023
Intervju med Joachim Ekström, Senior SEO Specialist & Webbutvecklare på Frankly Media!

4 år på Frankly Media, vad gör att du trivs så bra?

Jag är tacksam över de kollegor jag har nu och haft under årens lopp som har gjort jobbet extra roligt, det är högt till tak och gott om humor hos oss. Man får möjligheten att skräddarsy sin roll utefter det man själv känner att man är bäst på och tycker är roligast. En stor mix av kunder inom olika branscher gör arbetet varierande och utmanande på ett kul sätt.

Vad är din roll på Frankly?

Jag arbetar främst med SEO för våra kunder, både redaktionellt och tekniskt men jag stöter även på ganska mycket webbutveckling i mitt dagliga arbete. Jag hjälper även till internt med dessa delar. Eftersom jag har bäst musiksmak på Stockholmskontoret så agerar jag gärna DJ och styr musiken också 😉

Favoritmåltid?

Hmm, jag har många favoritmåltider.. Om man jag får välja 1 så väljer jag nog en Spicy Miso Ramen!

Har du någon dold talang?

Jag är en mästare på att skela och titta i kors med ögonen 👀

Vad brinner du för?

Jag brinner för både SEO & webbdesign skulle jag säga, tycker det är kul att kombinera riktigt bra SEO med lika bra användarupplevelser.

This or that

Kontakta oss

Behöver ni hjälp med digital marknadsföring? Läs mer om våra digitala tjänster inom sökmotoroptimering, SEM & SoMe eller kontakta något av våra kontor, Digitalbyrå Stockholm eller Digitalbyrå Göteborg.

Kontakta oss via vårt formulär eller maila oss på info@franklymedia.nu

Externa länkar och rekommendationer

Annat läsvärt…

AI Overviews (f.d. Google SGE): AI-baserad sökmotorupplevelse som förändrar sökresultaten

AI Overviews (f.d. Google SGE): AI-baserad sökmotorupplevelse som förändrar sökresultaten

AI Overviews (f.d. Google SGE, Search Generative Experience), en banbrytande AI-driven tjänst som Google lanserat, förväntas förändra hur vi interagerar med och arbetar mot sökmotorer. Den 14 maj 2024 på Googles årliga utvecklarkonferens Google I/O tillkännagav teknikjätten officiellt den potentiellt branschförändrande nyheten att AI Overviews nu är live i de amerikanska sökresultaten. Tjänsten kommer att fortsätta rullas ut i resten av världen fram till slutet av 2024 och för Sverige specifikt förväntas den att bli tillgänglig under 2024.

Google Mars 2024 Broad Core Update

Google Mars 2024 Broad Core Update

Nu var det dags igen, den 5 mars 2024 meddelade Google att man släppt en stor och komplex uppdatering. Så om ni har märkt av några förändringar av er webbplatstrafik eller ranking hos Google kan det mycket väl bero på den senaste Core Updaten. Att skapa sig en förståelse för dessa algoritmuppdateringar kan hjälpa er att förbättra webbplatsens auktoritet och anseende i Googles ögon. Låt oss därför ta en närmare titt på Mars Core Update och hur den kommer att påverka er organiska närvaro på nätet framåt.

Guide till Google och Yahoos nya krav för e-postavsändare

Guide till Google och Yahoos nya krav för e-postavsändare

Ni har förhoppningsvis vid det här laget hört talas om Googles och Yahoos nya krav på e-postavsändare. Om inte så kommer vi att gå igenom vad de är och hur de kan påverka er. Med dessa nya krav riskerar man att e-postutskick hamnar i skräpkorgen om de nya reglerna inte implementeras vilket gör att du kan gå miste om miljontals användare som inte nås av era mejl.