VI HAR KNÄCKT KODEN

Läs merKontakt

Let’s be Frank

På Frankly Media brinner vi för att hitta nya innovativa lösningar som hjälper våra kunder att nå nästa nivå. Med mångårig kunskap inom sökmotoroptimering, digital marknadsföring och webbutveckling är vi alltid redo att ta oss an nya utmaningar.
 
Vårt dedikerade team av digitala specialister och utvecklare står redo att hjälpa dig på din digitala resa – från att öka din försäljning online, fixa en helt ny hemsida, eller stärka ditt varumärkes digitala närvaro.
 
Vi har knäckt koden. Du hänger väl med?

Årets byrå

Frankly Media är stolta över att ha blivit nominerade till Årets Digitala Byrå! Detta tack vare otroligt fina samarbeten och förtroende från våra kunder – utan er, inget Frankly. Vi ser med spänning fram emot vad 2022 har att erbjuda och att fortsätta följa våra kunder på deras digitala resa!

Vi levererar

På Frankly Media hjälper vi en mängd företag inom en rad olika branscher på deras resa att stärka sin digitala närvaro. Låter det spännande? Läs mer om några av våra mest framgångsrika case nedan!

Digital Marknadsföring

Träffsäker och kostnadseffektiv annonsering i alla digitala kanaler; Google, Facebook, Instagram m.fl. Vi når din målgrupp med rätt budskap vid rätt tillfälle för att maximera din ROI.

Sökmotoroptimering

Öka trafik och försäljning med en sökmotoroptimerad hemsida. Vi har lång erfarenhet av sökmotoroptimering (SEO) och vet vad som krävs för att du ska hamna högst upp i sökresultaten.

Konverteringsoptimering

Målet med konverteringsoptimering är att konvertera så många hemsidebesökare till kunder som möjligt. En konverteringsoptimerad hemsida innebär goda förutsättningar för kraftigt ökad försäljning.

Digital Strategi

På Frankly Media hjälper vi dig att uppnå resultat med en skräddarsydd digital strategi där vi anpassar aktiviteter utifrån era uppsatta mål.

Webbutveckling

Vi bygger skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar som är enkla att hantera för både dig och dina kunder. Vi hjälper dig även med löpande underhåll av din hemsida.

Webbanalys

Er besöksdata är värdefull. Vi analyserar trafik och beteende på hemsidan för att mäta effekten av era digitala aktiviteter.

Speak Frankly.

Kontakta oss på speak@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande

Vill du öka försäljningen online? Få gratis tips om SEO, SEM & SOME skickade till din inkorg!

* indicates required