Tjänster

Performance Max: maximera er synlighet och öka konverteringar

Genom Performance Max får ni den ultimata exponeringen för ert företag. Med en kraftfull kombination av automatiserad budgivning och målinriktad strategi når era visuella annonser en expansiv publik på webbplatser över hela nätet.

Nå er fulla potentiall med Performance Max

Välkommen till framtiden för digital annonsering med Performance Max från Google Ads. Med denna innovativa lösning kan ni ta ert varumärke till nya höjder genom att exponera det för rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. Performance Max optimerar automatiserat budgivningen för att säkerställa att era annonser når sin fulla potential, vilket leder till en imponerande ökning av konverteringar. Öka synligheten, maximera resultaten och ta kontroll över er digitala närvaro med Performance Max.

Vi hjälper er med SEM, SEO & SoMe

Vi på Frankly Media är idag en digital marknadsföringsbyrå som tillhandahåller det mesta vad gäller digitala marknadsföringstjänster som SEM, SEO & SoMe. Som kunnig och erfaren digital partner värdesätter vi en nära kommunikation med våra kunder, och ni kan lita på att vi tar fram den bästa lösningen för just ert företag.

KUNDCASE | HOTEL DIPLOMAT

Hotel Diplomat -
Ett långsiktigt samarbete

KUNDCASE | CENTRALBADET

Vi ökar Centralbadets onlineförsäljning

Speak Frankly.

Kontakta oss på info@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande

Söker du jobb eller praktik? Gör din ansökan här

Så jobbar vi med Performance Max

1. Målgruppsanalys och strategi

Vi börjar med en noggrann analys av er målgrupp och era digitala målsättningar. Vi undersöker målgruppens preferenser, beteenden och intressen för att skapa en skräddarsydd strategi.

2. Skapa kampanj

Vi skapar och konfigurerar er Performance Max-kampanj enligt den strategi som utvecklats. Detta inkluderar inställningar för mål, budget, och målsättningar för konvertering.

3. Anpassning och visuell design

Vårt designteam skapar iögonfallande och relevanta visuella annonser som anpassas för att passa ert varumärke och tilltala er målgrupp. Vi optimerar bildmaterial och kreativa element för att säkerställa maximal effekt.

4. Automatsierad budgivning

Vi optimerar budgivningen genom att använda Performance Max’s automatiserade budstrategier för att säkerställa att er annons syns för rätt målgrupp vid optimala tider, vilket leder till bättre resultat och fler konverteringar.

5. Övervakning och optimering

Vi övervakar noggrant kampanjens prestanda och resultat. Vid behov justerar vi strategin och finjusterar inställningarna för att säkerställa bästa möjliga resultat och avkastning på annonsinvesteringen (ROAS).

6. Analys och rapportering

Vi tillhandahåller regelbundna analyser och rapporter för att ni ska kunna följa kampanjens framsteg och utvärdera dess effektivitet. Baserat på insikterna från analysen finjusterar vi strategin för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vanliga frågor & svar om Performance Max

Vad är Performance Max?

Performance Max är en avancerad kampanjtyp inom Google Ads som ersätter Smart Shopping-kampanjer. Den är inriktad på att maximera konverteringar genom att använda automatiserad budgivning och optimeringsstrategier.

Hur skiljer sig Performance Max från andra kampanjtyper?

Performance Max använder automatiserade budstrategier och optimering genom maskininlärning för att maximera resultat och synlighet på olika plattformar, inklusive sökningar, appar och webbplatser.

Vilka typer av annonser kan skapas med Performance Max?

Performance Max skapar visuella annonser som visas på olika webbplatser och appar inom Googles nätverk. Dessa annonser optimeras för att attrahera er målgrupp och driva konverteringar.

Hur fungerar automatiserad budgivning i Performance Max?

Automatiserad budgivning i Performance Max baseras på fördefinierade mål och optimeringsstrategier. Google använder avancerad maskininlärning för att anpassa buden och maximera konverteringarna.

Hur kan Performance Max hjälpa ert företag?

Performance Max kan öka exponeringen för dina produkter eller tjänster genom att optimera bud och nå ut till en bredare målgrupp. Det kan leda till ökad trafik och konverteringar till din webbplats.

Hur kan man mäta framgång i en Performance Max-kampanj?

Framgång i Performance Max mäts genom att analysera konverteringsdata, ROAS (Return On Ad Spend), antalet konverteringar och andra relevanta nyckeltal. Det är viktigt att kontinuerligt övervaka kampanjprestanda för att optimera resultatet.

Kan man använda Performance Max för annat än e-handel?

Ja, Performance Max kan anpassas för olika mål, inklusive att öka webbplatstrafik, öka appinstallationer, generera kvalificerade leads och driva andra önskade konverteringar utöver e-handel.

Finns det några specifika målkrav för att använda Performance Max?

För att använda Performance Max bör du ha ett tydligt definierat mål för kampanjen, tillgänglig annonsmaterial och en webbplats redo att hantera ökad trafik och konverteringar. Det finns inga specifika branschbegränsningar för att använda Performance Max.

Senaste nytt från kunskapsbanken

SEO
Google Consent Mode V2 – Ett krav för annonsörer på Google.

Under mars 2024 lanseras Google Consent Mode v2 som svar på Digital Markets Act från...

Läs mer
SoMe
Omnikanal-marknadsföring: vi guidar dig

Upptäck kraften i omnikanal-marknadsföring och hur den kan skapa enhetliga och engagerande kundupplevelser över olika...

Läs mer
SoMe
Så ökar du organisk räckvidd 2024

Att öka organisk räckvidd kan kännas svårt med konstanta algoritmuppdateringar. Läs våra konkreta tips på...

Läs mer