Intervju med Mathilda Lundgren, Digital Specialist på Frankly Media!

av

21 december, 2023
Intervju med Mathilda Lundgren, Digital Specialist på Frankly Media!

Berätta om din roll på Frankly

Jag har jobbat som Digital Specialist på Frankly sen ett år tillbaka. Som digital specialist innefattar min roll främst SOME men även SEM. Med SOME jobbar jag med samtliga sociala plattformar så som Facebook, Instagram, TikTok och Pinterest.

Vilket är ditt starkaste minne från första året på Frankly?

OJ svårt!! Måste nästan vara julbordet precis när jag börjat på Le Rouge. Minst sagt INTRESSANT ställe men gänget är så härliga och inbjudande så blev en bra start!

Vilken är din paradrätt?

Under sommarhalvåret är det en tomatpasta med citron och burrata och på vintern en fisksoppa med saffran och rotfrukter (glöm ej att toppa med aioli och lite bröd sidan om)!

Vilken app använder du mest?

TikTok 100%, är inne lite för mycket för mitt eget bästa kanske men har koll på alla trender! Annars är det väl Spotify eller Soundcloud.

This or that

Kontakta oss

Behöver ni hjälp med digital marknadsföring? Läs mer om våra digitala tjänster inom sökmotoroptimering, SEM & SoMe eller kontakta något av våra kontor, Digitalbyrå Stockholm eller Digitalbyrå Göteborg.

Kontakta oss via vårt formulär eller maila oss på info@franklymedia.nu

Annat läsvärt…

Guide till Google och Yahoos nya krav för e-postavsändare

Guide till Google och Yahoos nya krav för e-postavsändare

Ni har förhoppningsvis vid det här laget hört talas om Googles och Yahoos nya krav på e-postavsändare. Om inte så kommer vi att gå igenom vad de är och hur de kan påverka er. Med dessa nya krav riskerar man att e-postutskick hamnar i skräpkorgen om de nya reglerna inte implementeras vilket gör att du kan gå miste om miljontals användare som inte nås av era mejl.