Välkommen Albin Holmgren till Frankly Media!

av

5 april, 2023
Välkommen Albin Holmgren till Frankly Media!

Vi på Frankly Media är glada att få presentera vår nyaste kollega och tillskott på Göteborgskontoret, Albin Holmgren!

Albin kommer närmast från Sarö Island där han arbetat som E-commerce manager. Han kommer att gå in i rollen som Digital Specialist. Lär känna Albin bättre här!

 

Varför Frankly?

Frankly återspeglar mina intressen och erbjuder möjligheter för personlig utveckling genom att samarbeta med likasinnade kollegor.

 

Vad brinner du för?

Jag är passionerad av att upptäcka och utforska nya idéer, smarta samt kreativa lösningar som underlättar och förbättrar.

 

This or That

Stockholm / Gbg = GBG
SEO / Paid = Bägge
GA4 / UA = GA4
Big mac / Whopper = Big mac med extra ost

 

Vad har du gjort tidigare?

Arbetat som E-commerce manager, innan dess utbildning inom både det digitala men också inom management.

 

Favorithobby?

Att resa och utforska nya platser

Externa länkar och rekommendationer

Annat läsvärt…

AI Overviews (f.d. Google SGE): AI-baserad sökmotorupplevelse som förändrar sökresultaten

AI Overviews (f.d. Google SGE): AI-baserad sökmotorupplevelse som förändrar sökresultaten

AI Overviews (f.d. Google SGE, Search Generative Experience), en banbrytande AI-driven tjänst som Google lanserat, förväntas förändra hur vi interagerar med och arbetar mot sökmotorer. Den 14 maj 2024 på Googles årliga utvecklarkonferens Google I/O tillkännagav teknikjätten officiellt den potentiellt branschförändrande nyheten att AI Overviews nu är live i de amerikanska sökresultaten. Tjänsten kommer att fortsätta rullas ut i resten av världen fram till slutet av 2024 och för Sverige specifikt förväntas den att bli tillgänglig under 2024.

Google Mars 2024 Broad Core Update

Google Mars 2024 Broad Core Update

Nu var det dags igen, den 5 mars 2024 meddelade Google att man släppt en stor och komplex uppdatering. Så om ni har märkt av några förändringar av er webbplatstrafik eller ranking hos Google kan det mycket väl bero på den senaste Core Updaten. Att skapa sig en förståelse för dessa algoritmuppdateringar kan hjälpa er att förbättra webbplatsens auktoritet och anseende i Googles ögon. Låt oss därför ta en närmare titt på Mars Core Update och hur den kommer att påverka er organiska närvaro på nätet framåt.

Guide till Google och Yahoos nya krav för e-postavsändare

Guide till Google och Yahoos nya krav för e-postavsändare

Ni har förhoppningsvis vid det här laget hört talas om Googles och Yahoos nya krav på e-postavsändare. Om inte så kommer vi att gå igenom vad de är och hur de kan påverka er. Med dessa nya krav riskerar man att e-postutskick hamnar i skräpkorgen om de nya reglerna inte implementeras vilket gör att du kan gå miste om miljontals användare som inte nås av era mejl.