Intervju med Jean-Philipe Wahlgren, Digital Specialist & Art Director på Frankly Media!

av

20 oktober, 2023
Intervju med Jean-Philipe Wahlgren, Digital Specialist & Art Director på Frankly Media!

Berätta om din roll på Frankly

Jag arbetar oftast med SEM och SEO för våra kunder. Utöver arbetet som specialist så sitter jag en hel del med design där jag tar fram bilder och annonser samt designar hemsidor. 

Vad är det bästa med Frankly?

Mina kollegor! Att man varje dag kommer till kontoret och känner att det ska bli roligt att umgås med roliga och smarta människor – det är det bästa. 

Hur ser din perfekta helg ut?

Först på fredagskvällen, sen fotboll på söndag, gärna hela dagen, sen lite fotboll på söndagen och om man har tur är det även fotboll resten av veckan.

Om inte digital specialist – vad?

Fotbolls-analytiker.

This or that

Kontakta oss

Behöver ni hjälp med digital marknadsföring? Läs mer om våra digitala tjänster inom sökmotoroptimering, SEM & SoMe eller kontakta något av våra kontor, Digitalbyrå Stockholm eller Digitalbyrå Göteborg.

Kontakta oss via vårt formulär eller maila oss på info@franklymedia.nu

Externa länkar och rekommendationer

Annat läsvärt…

AI Overviews (f.d. Google SGE): AI-baserad sökmotorupplevelse som förändrar sökresultaten

AI Overviews (f.d. Google SGE): AI-baserad sökmotorupplevelse som förändrar sökresultaten

AI Overviews (f.d. Google SGE, Search Generative Experience), en banbrytande AI-driven tjänst som Google lanserat, förväntas förändra hur vi interagerar med och arbetar mot sökmotorer. Den 14 maj 2024 på Googles årliga utvecklarkonferens Google I/O tillkännagav teknikjätten officiellt den potentiellt branschförändrande nyheten att AI Overviews nu är live i de amerikanska sökresultaten. Tjänsten kommer att fortsätta rullas ut i resten av världen fram till slutet av 2024 och för Sverige specifikt förväntas den att bli tillgänglig under 2024.

Google Mars 2024 Broad Core Update

Google Mars 2024 Broad Core Update

Nu var det dags igen, den 5 mars 2024 meddelade Google att man släppt en stor och komplex uppdatering. Så om ni har märkt av några förändringar av er webbplatstrafik eller ranking hos Google kan det mycket väl bero på den senaste Core Updaten. Att skapa sig en förståelse för dessa algoritmuppdateringar kan hjälpa er att förbättra webbplatsens auktoritet och anseende i Googles ögon. Låt oss därför ta en närmare titt på Mars Core Update och hur den kommer att påverka er organiska närvaro på nätet framåt.

Guide till Google och Yahoos nya krav för e-postavsändare

Guide till Google och Yahoos nya krav för e-postavsändare

Ni har förhoppningsvis vid det här laget hört talas om Googles och Yahoos nya krav på e-postavsändare. Om inte så kommer vi att gå igenom vad de är och hur de kan påverka er. Med dessa nya krav riskerar man att e-postutskick hamnar i skräpkorgen om de nya reglerna inte implementeras vilket gör att du kan gå miste om miljontals användare som inte nås av era mejl.